FRI FRAKT när du handlar över 500 kr SHOP NOW

TREAT BY ALMÉN

Treat By Almén startades av Sofia Almén år 2020 med en passion för att skapa och vara kreativ. På Treat By Almén är vi stolta över vårt fokus på kvalité, personalisering, hållbarhet och passion. Vi är specialiserade på lyxig vård av ögonbryn och ögonfransar, designade för att ge en unik salongs upplevelse av hög kvalitet.

Vårat mål för kunden är att leverera kvalitativa produkter för att kunna skapa de bästa tjänsterna & produkterna på marknaden.

Rolig Fakta

500+
Kunder
500+
Nöjda kunder
1
Anställd

Vår Vision

Hos Treat By Almén handlar allt om att framhäva din naturliga skönhet med kvalitativa behandlingar & produkter. Vi vill se till att våra kunder vet hur vackra de är och brynen & fransar kan göra stor skillnad i ditt självförtroende!

Vi har många spännande idéer för Treat By Almén, men den nuvarande visionen är att inspirera så många bryn stylister som möjligt, att skapa vackra bryn och inspirera de att följa sina drömmar! Varje kund som går in genom salongens dörrar välkomnas varmt och får en noggrann konsultation för att säkerställa att varje kund hör och får ögonbrynen av sina drömmar. Vi gillar verkligen att träffa nya människor och bygga meningsfulla relationer med varje kund och student.

Varför oss

Bästa tjänsterna för Fransar och Bryn.
Vi värdesätter kvalitet framför kvantitet. På Treat By Almén behandlar vi varje kund med värme & lyhördhet! Vi sätter alltid kundens önskemål i fokus & garanterar den bästa frans- och brynservicen med de högsta kvalitets standarderna i branschen.
Boka en månad i förväg med bara tre klick! Vi värdesätter din tid, det är därför vi underlättar vårt bokningssystem för dig via Bokadirekt. Du bokar enkelt din behandling via här (bokadirekt länk) eller via Bokadirekts App!
Vi på Treat By Almén har valt att nischa oss inom bryn & frans behandlingar, för att vi prioriterar att vara experter inom vårt område, för att du som kund skall känna dig trygg i att få de bästa tänkbara resultat!
Om du inte fått det resultat du önskat eller av någon anledning inte känner dig nöjd, fyller vi på/fixar det kostnadsfritt inom en vecka behandlingstillfälle!.