FRI FRAKT när du handlar över 500 kr SHOP NOW

ÖVRIGT

LASHLIFT
Hur länge håller Lashlift?

Lashlift håller 4-10 veckor. Hållbarheten varierar från kund till kund. Beroende på vilken typ av fransar man har och hur snabbt de växer, samt hur väl man tar hand om fransarna efter sin behandling.

 

Vad skall jag tänka på innan min behandling?

  • Kom utan smink på ögon
  • Ta ut linser innan behandling 
  • Boka inte in fysisk aktivitet eller liknande under ett dygn efter behandling, då vätska inte får komma nära fransarna/brynen. 


Kan jag göra Lashlift när jag är gravid?
Det finns det ingen resultatbaserad forskning för att bekräfta om vissa produkter kan påverka en gravid eller ammande mamma så därför rekommenderas egentligen inte Lashlift för gravida som en säkerhetsåtgärd. Men detta är helt upp till var och en att bestämma själv om man vill göra. Man bör ha i åtanke att hormoner kan påverka resultatet.
 

Är lashlift skadligt för fransarna?

Nej, det är inte skadligt. Vi önskar på skonsamt sätt maximera eran naturliga längd på fransarna och framhäva dem på bästa sätt. Formulan innehåller vitamin B som ger önskar boost och tillväxt till fransarna under behandling. Vi har även en genomgång av kompletterande Lashface&Co produkter för att förlänga resultat och nå era mål för dröm fransarna.

 

Är det viktigt med eftervård?

Ja, ju bättre du tar hand om dina fransar & bryn ju bättre & längre kommer din Lashlift också hålla!

 

4 enkla saker du kan göra för att förbättra din kvalité & förlänga resultatet:

1: Använda ett vårdande & återfuktande serum för fransar/bryn

2: Borsta igenom fransarna efter dusch & bad

3: Undvika att gnugga bort sminket

4: Sluta andvända fransböjare! Efter en lashliftbehandling blir fransen lite hårdare och går därför av lättare om man använder fransböjare!


BROWLIFT
Kan man göra Browlift om man har naturligt väldigt glesa ögonbryn? 

Ja! Med hjälp av att man lyfter varje strå i Browlift kan man lättare lägga brynen i en form som upplevs fylligare, även med glesa bryn. Effekten av fylligare/mer bryn förstärks även i samband med färgning! 

 

Kan man göra Browlift på en kosmetisk tatuering? 

Ja absolut!

 Vad ska jag tänka på innan behandling? 

Klipp ej brynen innan din browlift behandling! 

Spara gärna ut brynen om möjligt, ju mer strån det finns att jobba med desto fylligare resultat går det att få.

 

Hur länge håller Browlift?

Hållbarheten varierar mellan 6 - 12 veckor, det är olika från kund till kund. Det beror på hur snabbt dina bryn växer, samt hur väl du tar hand om de. Färgen kan på vissa släppa innan dess, det är helt ok att färga brynen mellan dina Browliift Behandlingar för att liva upp ditt lyft igen.

 

Kan man göra Browlift om man är gravid? 

Det finns det ingen resultatbaserad forskning för att bekräfta om vissa produkter kan påverka en gravid eller ammande mamma så därför rekommenderas egentligen inte Browlift för gravida som en säkerhetsåtgärd. Men detta är helt upp till var och en att bestämma själv om man vill göra. Man bör ha i åtanke att hormoner kan påverka resultatet.


MICROBLADING
Kan man göra om man är gravid/ammar?

Nej det kan man ej göra

 

Hur länge håller Microbladingen?

Efter första besöket är det viktigt att göra en touch up efter 6 veckor. Resultatet kan sedan vara mellan 12-24 månader. Men en påfyllning cirka en gång om året är rekommenderat för att behålla formen & färgen perfekt.

 

Gör det ont?

Detta är individuellt. Vissa upplever känslan likt att noppra ögonbrynen, andra upplever att det känns mindre än så.

 

Hur går behandlingen till?

Det börjar med att du mailar in bild på dina bryn osminkade till info@treatbyalmen.com (se till att kvalitén på bilden är ok) för en online konsultation. Sedan bokas en tid.

Vid behandlingen så kommer vi börja med att gå igenom dina önskemål & förutsättningar för dina bryn. Vi målar & mäter sedan upp en form som passar dig tills du känner dig bekväm med den. Sedan börjar vi behandlingen där jag gör små snitt som jag lägger pigment i så att det efterliknar riktiga hårstrån. 

Vid avslutad behandling får du med dig eftervårds instruktioner som du skall följa hemma. Efter 6 veckor görs alltid ett återbesök då man tappar mycket färg efter första besöket. I vissa fall kan även ett tredje återbesök behövas (mer vanligt på oljig hud)

 

Kan jag göra Microblading på sommaren? 

Ja! En vecka efter behandling bör du undvika direkt solljus på brynen. När brynen läkt fullständigt bör du alltid använda SPF 50 på brynen när du vistas i solen.

ÖVRIGT

Hur bokar jag en tid för behandling?

Du bokar din behandling enkelt via Bokadirekt (länk) Önskar du att boka en tid för Microblading så hänvisas du först till att maila in bilder på dina bryn till info@treatbyalmen.com för en online konsultation innan du bokar en tid. (Tänk på att dina bilder bör ha bra skärpa) Vi ser då vilken typ av Microblading behandling vi kommer behöva boka för dina önskemål & förutsättningar. Därefter bokas en tid för dig!

Det finns inga lediga tider ute på Bokadirekt, hur långt är det fullbokat?
Vi publicerar alltid tider online ca 1-2 månader framåt. Finns det inga lediga tider ute så betyder det att det är fullbokat 1-2 månader framåt. Nya tider släpps på Bokadirekt en gång i månaden.
Ps. De flesta befintliga kunder bokar sina nya tider på plats vid behandlingstillfället, detta gör att tider som släpps online ibland är fler & ibland färre!

Kan jag ta med mitt barn vid behandlingen?

Nej tyvärr finns det ingen möjlighet att ta med sig barn eller bebisar vid behandlingstillfället, detta för att du som kund skall kunna slappna av till fullo vid behandlingen och för mig som behandlare att kunna utföra behandlingen på bästa sätt! Vi gör också detta pga vi vill inte eventuellt störa andra kunder under behandling i salongen!

 

Ställ dina frågor