FRI FRAKT när du handlar över 500 kr SHOP NOW
Treat By Almén

Browlift

Browlift är en behandling som permanentar dina strån på brynen så att dom ligger enligt önskad form. Det ger brynen ett uppåt lyft och illusionen av tätare och fylligare bryn!

 

Man kan själv välja hur mycket lyft man vill ha på brynet, mer naturligt eller mer buskigt! Jag anpassar resultatet efter dina önskemål! Brynet kommer att i 24h efter behandlingen vara lite platt & fäst mot huden, efter 24 h kan du själv borsta och stylea brynen hur du vill! Man har nu gjort brynet medgörligt. Behandlingen passar den som önskar fylligare bryn, mer jämna bryn, eller bara ett mer lättstylat bryn!

 

I samband med din Browliftbehandling formar vi även dina bryn efter önskemål & förutsättningar! Detta görs med vax eller pincett. Vaxning av brynen skapar ett vackert definierat bryn & i regel ett mer långvarigt resultat
Boka nu
EFTER BEHANDLING

SKÖTSELRÅD

 • Håll brynen torra i 24h (undvik dusch, bad, bastu, träning)
 • Återfukta med serum för fransar/bryn varje dag! Komplettera gärna med olja under natten
 • Vänta med nästa Browlift​​ när alla strån är utväxta som vanligt igen för bästa resultat! Det bör gå minst 10 veckor mellan behandlingarna! (Tips: att färga brynen emellan behandlingarna kan liva upp din Browlift)
 • Styla dina bryn enklast när de är blöta, då flyttar de enklast på sig & håller sig bäst på plats
  (Tips: Är att göra det med brynserum då det ger mer stadga än tex vatten)
 • Undvik starka produkter på brynen
 • Undvik syror i pannan under 3 dagar 
 • Gnugga ej brynen hårdhänt när du rengör ansiktet

TREAT BY ALMÉN

VANLIGA FRÅGOR

Kan man göra Browlift om man har naturligt väldigt glesa ögonbryn? 

Ja! Med hjälp av att man lyfter varje strå i Browlift kan man lättare lägga brynen i en form som upplevs fylligare, även med glesa bryn. Effekten av fylligare/mer bryn förstärks även i samband med färgning! 

 

Kan man göra Browlift på en kosmetisk tatuering? 

Ja absolut! Man bör ha i åtanke att beroende på fylligheten av sina egna strån kan vi bli något begränsade i lyftet av din Browlift! Målet är alltid att resultatet skall se så smickrande & naturligt som möjligt!

 
Vad ska jag tänka på innan behandling? 

 • Klipp ej brynen innan din browlift behandling! 
 • Spara gärna ut brynen om möjligt, ju mer strån det finns att jobba med desto fylligare resultat går det att få.
 • Om du önskar att vaxa dina bryn i samband med Browliften (detta ingår i behandlingen) så bör du undvika syror (AHA, BHA m.m) i pannan i minst 3 dagar innan behandling. Vid användning av retinol bör du vänta 7 dagar tills du vaxar

 

Hur länge håller Browlift?

Hållbarheten varierar mellan 6 - 12 veckor, detta är olika från kund till kund. Det beror på hur snabbt dina bryn växer, samt hur väl du tar hand om de. Färgen kan på vissa släppa innan lyftet försvinner, det är därför helt ok att färga brynen emellan dina Browlift Behandlingar för att framhäva ditt lyft igen.


Kan man göra Browlift om man är gravid? 

Det finns det ingen resultatbaserad forskning för att bekräfta om vissa produkter kan påverka en gravid eller ammande kvinna så därför rekommenderas egentligen inte Browlift för gravida som en säkerhetsåtgärd. Men detta är helt upp till var och en att bestämma själv om man vill göra ändå. Men man bör även ha i åtanke att hormoner kan påverka resultatet.

Har man svårt att ligga ner vid behandling pga långt gången i graviditeten så kan vi anpassa bädden mer upplutad för din bästa komfort!