FRI FRAKT när du handlar över 500 kr SHOP NOW

Villkor och information

 

På Treat By Almén  handlar du enkelt och tryggt och du kan själv välja hur du lägger upp din betalning med vår samarbetspartner (?Payson?) Om du har frågor eller är osäker på något är du alltid varmt välkommen att kontakta oss på info@treatbyalmen.com

Betalning och priser

Betalningen sker enkelt och tryggt via vår samarbetspartner Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Du väljer själv i kassan om du vill betala med faktura, Swish, internetbank, kortbetalning eller delbetalning. Fakturor skickas till din e-post. Det är lika enkelt att handla som privatperson och som företag. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. 

Har du frågor gällande din betalning? Vänligen kontakta Paysons kundtjänst på 08-470 94 00 på vardagar mellan kl. 09:00-12:00 och 13:00-16:30. Du kan även skriva till Payson här. Du finner även svar på de vanligaste frågorna i deras FAQ: https://www.payson.se/sv/privat/faq-privatkonto/ 

Du kan handla både som privatperson och företag.

Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt 25 % moms. Villkor för betalning anges även i kassan. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt eventuella bild- och skrivfel på webshopen, exempelvis fel i produktbeskrivning, felaktiga priser samt prisjusteringar (såsom förändrade priser från leverantörer eller valutaförändringar) eller felaktig information angående om en vara finns i lager. 

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returerI Treat By Alméns webshop säljs både fysiska och digitala produkter. De digitala produkterna som e-böcker levereras digitalt till din dator och mail och har därav heller ingen fraktavgift. 

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Leverans PostNord
Fast pris 49 SEK (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Normalt 3-5 arbetsdagar från att du lagt in din beställning tills den ligger på ditt utlämningsställe om inget annat anges på produkten.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 30 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

De digitala produkterna skickas omgående till din mailkorg. Vänligen kolla din spamkorg om du inte fått mailet.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall. Detta gäller våra fysiska produkter som t ex vattenflaska och packmaterial. Rätt att ångra köpet gäller dock ej för digitala produkter som leveras digitalt och som du får tillgång till direkt efter köpet i din inkorg.

Returer skickas (först efter kontakt med oss) till:

Treat By Almén AB
Sveagatan 11
41314 Göteborg
Sverige

Återbetalning

Om du utnyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Återbetalningen sker via vår samarbetspartner Payson. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Reklamation

Vi kontrollerar alltid våra varor noga när vi får dem från våra leverantörer samt innan vi skickar dem till dig som kund. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss så fort som möjligt och beskriv felet. Är en produkt skadad alternativt ej håller måttet vid användning och en reklamation ska göras är du välkommen att kontakta oss på info@treatbyalmen.com med ditt ordernummer samt bifogad bild på den skadade varan där det framgår vad som är fel, så kan vi enkelt hantera din reklamation på bästa sättVi följer konsumentköplagen där reklamationsrätten är tre år. Vid reklamation uppger du ordernummer samt fel/skada på varan. Vid en eventuell retur är det viktigt att varan förpackas på ett sådant sätt att den inte riskerar att skadas. Vid kontrollerar alla returnerade produkter noga och vid ett giltigt returärende står vi för frakten. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer. Det är också Allmänna Reklamationsnämnden du kan vända dig till för att få en tvist prövad. Treat By Almén Shop förbehåller sig rätten att ersätta defekt vara med likvärdig i de fall identisk vara ej finns tillgänglig. Vid reklamation där kund ej begär ny vara ska Treat By Almén Shop återbetala ordersumman eller makulera fakturan inom 30 dagar från det datum som den returnerade varan mottagits.Digitala produkter får ej kopieras eller delas vidare!Genom att godkänna våra köpvillkor godkänner du även att du (eller någon annan) inte kommer att kopiera hela eller delar av materialet från Treat By Almén Shop. Du får inte heller dela det vidare online eller i fysisk form. De digitala produkterna får enbart brukas av dig som köpare.Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post info@treatbyalmen.com

Bokningsvillkor

Om du behöver omboka/avboka din tid ber vi dig att göra detta i god tid innan din behandling, dock senast 48 timmar innan. Ombokning/avbokning gör du genom att använda den avbokningskod du fått i bokningsbekräftelsen som sänts till den e-post adress som du angett vid bokningen. Vid för sen ombokning/avbokning eller vid utebliven ankomst debiteras hela behandlingssumman. Vid 15 minuter sen ankomst så avbokas din behandling automatiskt och du blir debiterad hela behandlingssumman.

Företagsinformation
Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

Treat By Almén

Sveagatan 11
41314 Göteborg Sverige

Organisationsnummer: 559285-7725

E-postadress: info@treatbyalmen.com