FRI FRAKT när du handlar över 500 kr SHOP NOW
Treat By Almén

Lashlift

Lashlift är en ögonfransbehandling, som skapar längd, volym och lyft med dina egna naturliga fransar. En behandling innebär att man böjer/semipermanentar fransarna skonsamt för att få en fin böj som lyfter blicken. Passar perfekt för dig som vill vakna med snygga böjda fransar varje morgon som i sin tur ger ett piggare utseende!

 

Många som gör Lashlift för första gången är ovetandes att det finns olika storlekar på dynor till Lashlift som ger olika resultat! När du är här för din behandling kommer vi tillsammans fram till vilken storlek som passar dig utefter vilka önskemål du har och vad som passar dina ögon! 

SMALL - Ger mest böj, fransarna lyfts direkt från roten.
MEDIUM - Ger en fin naturlig böj och passar de ögonformer där fransarna inte har plats lyftas för mycket .
LARGE - Ger också en naturlig böj och passar väldigt långa fransar.

Boka nu
efter behandling

SKÖTSELRÅD

  • Återfukta med serum för fransar/bryn varje dag! 

  • Undvik olja i din rengöring

  • Håll fransarna torra i minst 24h (undvik dusch, bad, bastu, träning)

  • Undvik att gnugga för mycket i ögonen

  • I 24h efter behandling kan du påverka resultatet lite. Kamma fransarna med hjälp av en fransborste uppåt för mer lyft, neråt för dämpat lyft. 

 

TREAT BY ALMÉN

VANLIGA FRÅGOR

Hur länge håller Lashlift?
Lashlift håller 4-10 veckor. Hållbarheten varierar från kund till kund. Beroende på vilken typ av fransar man har och hur snabbt de växer, samt hur väl man tar hand om fransarna efter sin behandling.

Vad skall jag tänka på innan min behandling?

  • Kom utan smink på ögon
  • Ta ut linser innan behandling 
  • Boka inte in fysisk aktivitet eller liknande under ett dygn efter behandling, då vätska inte får komma nära fransarna/brynen.
     

Kan jag göra Lashlift när jag är gravid?

Det finns det ingen resultatbaserad forskning för att bekräfta om vissa produkter kan påverka en gravid eller ammande kvinna så därför rekommenderas egentligen inte Lashlift för gravida som en säkerhetsåtgärd. Men detta är helt upp till var och en att bestämma själv om man vill göra. Man bör ha i åtanke att hormoner kan påverka resultatet. Har man svårt att ligga ner vid behandling pga långt gången i graviditeten så kan vi anpassa bädden mer upplutad för din bästa komfort!


Är lashlift skadligt för fransarna?
Nej, det är inte skadligt. Vi önskar på skonsamt sätt maximera eran naturliga längd på fransarna och framhäva dem på bästa sätt. Formulan innehåller vitamin B som ger önskar boost och tillväxt till fransarna under behandling. Vi har även en genomgång av kompletterande Lashface&Co produkter för att förlänga resultat och nå era mål för dröm fransarna.

Är det viktigt med eftervård?
Ja, ju bättre du tar hand om dina fransar & bryn ju bättre & längre kommer din Lashlift också hålla!
4 enkla saker du kan göra för att förbättra din kvalité & förlänga resultatet:
1: Dagligen använda ett vårdande & återfuktande serum för fransar/bryn
2: Borsta igenom fransarna efter dusch & bad
3: Undvika att gnugga bort sminket
4: Sluta använda fransböjare! Efter en lashlift behandling blir fransen lite hårdare och går därför av lättare om man använder fransböjare!